• Site Haritası

Çizgi Roman Okurları Derneği 05.11.2017 tarihi saat 14.00 yapmış olduğu 1. Olağan Genel Kurulu sonucunda yeni yönetim kurulunu oluşturdu.
05.11.2017
Bugün Cumhuriyetimizin 94. yıl dönümünü sevgiyle, barışla kutluyoruz hep birlikte el ele nice bayramlara…
29.10.2017
Çizgi Roman Okurları Derneği yönetim kurulu olarak Büyülü Dükkan'ın 15. yılını kutlama etkinliğine katıldık.
24.10.2017
ÇİZGİ ROMAN OKURLARI DERNEĞİ GEÇİCİ YÖNETİM KURULU 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Duyurusu Yönetim kurulumuzun 12.10.2017 tarihli toplantısında katılanların oybirliği ile aldığı karara göre Derneğimizin 1. Olağan genel Kurulu 21.10.2017 günü saat 14.00'te Kadıköy İş Merkezi Zemin Kat kafeteryada yapılacaktır. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde 05.11.2017 günü aynı gündem ile yine aynı yer ve aynı saatte yapılacaktır.
13.10.2017
Çizgi Roman Okurları Derneğine Hoşgeldiniz
13.10.2017
Çizgi Roman Okurları Derneği, 16.05.2017 tarihinde Sayın Avukat Abdülhalik YÜCESOY başkanlığında tamamen amatör olarak çizgi roman ile ilgilenen toplam 15 kişi tarafından kurulmuştur.
12.10.2017
Döviz Bilgileri