• Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Çizgi Roman Okurları Derneği Gururla Sunar

Çizgi roman faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek
amacı ile kurulan Çizgi Roman Okurları Derneği yıllardır yapılmayanları yapmaya devam ediyor.
          17-18 Kasım 2018 tarihlerinde Caddebostan Kültür Merkezinde Çizgi Romanı Yaşatanlar Orijinal Çizimler Sergisi düzenleniyor.
          Türk Çizgi roman dünyasının büyük ustaları ile söyleşiler, Film gösterileri ve orijinal çizim ve afiş sergisi sizleri bekliyor.
          Etkinlikte ayrıca büyük emeklerle hazırlanan Profesör Çizgi Roman Kültürü Dergisi lansmanı da gerçekleştirilecektir.
           Tüm çizgiromansever dostlarımızı etkinliğimize bekliyoruz.
Paylaş |                      Yorum Yaz - Arşiv

Önder çakı