• Site Haritası

Çizgi Romanı Yaşatanlar Orijinal Çizimler Sergisi

SIRALA: İzlenme Sayısı Eklenme Tarihi Yıldız Sayısı

Çizgi Romanı Yaşatanlar Etkinliğinin Ardından Görüntüler - 4
  Çizgi Roman Okurları Derneğinin düzenlediği Çizgi Romanı Yaşatanlar sergisi sonrası video görüntülerini yayınlamaya devam ediyoruz. Etkinliğimizin söyleşiler programı çerçevesinde çizgi roman kapak ustası Aslan Şükür'ün çizgi roman sevenleri ile buluşması.
  387 kez izlendi 1975 gün önce

Çizgi Romanı Yaşatanlar Etkinliğinin Ardından Görüntüler - 3
  Çizgi Roman Okurları Derneğinin düzenlediği Çizgi Romanı Yaşatanlar Orijinal Çizimler Sergisi sonrası etkinliğimizin açılış ve plaket töreni görüntüleri ile karşınızdayız.
  338 kez izlendi 1990 gün önce

Çizgi Romanı Yaşatanlar Etkinliğinin Ardından Görüntüler - 2
  Çizgi Roman Okurları Derneğinin düzenlediği Çizgi Romanı Yaşatanlar Orijinal Çizimler Sergisi sonrası video görüntülerini yayınlamaya devam ediyoruz. Bu görüntüler çizgi roman çevrelerinde ses getiren, büyük kapak ustası Aslan Şükür'ün Altın Fırçalı Adam belgeselinin yönetmeni Sayın Fatih Yürür tarafından çekilmiş ve film haline getirilmiştir. Kendisine etkinliğimize katılımları ve emekleri için teşekkürlerimizi sunarız.
  462 kez izlendi 2006 gün önce

Çizgi Romanı Yaşatanlar Etkinliğinin Ardından Görüntüler - 1
  Çizgi Roman Okurları Derneğinin düzenlediği Çizgi Romanı Yaşatanlar sergisine katılan Sevgili Metehan Aras, serginin ilk saatlerindeki gözlemleri ile hazırladığı kısa filmi bizlerle paylaştı. Kendisine bu güzel çalışması için teşekkürler ederiz.
  509 kez izlendi 2015 gün önce

Reklam Alanı